Presedintele Airbus se pregateste sa renunte la programul privind avionul militar A400M

Postat la 05 ianuarie 2010 7 afişări

Presedintele grupului Airbus, germanul Thomas Enders, pregateste abandonarea proiectului privind avionul de transport militar A400M, a carui finantare face in prezent obiectul unor negocieri dificile cu tarile cliente, anunta marti cotidianul german Financial Times Deutschland (FTD).

Potrivit cotidianului, Enders ar fi declarat in timpul unei mese de Craciun, oferita de conducerea grupului in decembrie, ca nu mai "crede in continuarea programului" si ca ar fi inceput sa pregateasca incetarea acestuia. Exista deja, potrivit FTD, liste cu ingineri care vor fi mutati din cadrul programului A400M catre alte programe de dezvoltare ale grupului, ca A380 si A350.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/presedintele-airbus-se-pregateste-sa-renunte-la-programul-privind-avionul-militar-a400m-5263385
5263385
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.