Popoviciu, despre vanzarea IKEA: Totul a decurs foarte bine

Postat la 14 martie 2010 40 afişări

Grupul suedez Ikea intra direct pe piata romaneasca, dupa ce a achizitionat drepturile de operare si franciza magazinului din Bucuresti de la omul de afaceri Puiu Popoviciu, cel care a adus retailerul de mobila pe piata romaneasca in anul 2007.

Intrebat daca tranzactia - estimata la peste 30 milioane de euro, conform unor surse din piata citate de Ziarul Financiar - a fost facuta pentru ca ar fi avut nevoie de cash in vederea unei noi investitii, omul de afaceri Puiu Popoviciu, aflat in strainatate, a declarat pentru Gandul că "punctul meu de vedere personal legat de aceasta tranzactie si de pasii urmatori si toate detaliile vor fi lamurite ulterior".

In ceea ce priveste conditiile in care a fost realizata tranzactia, Popoviciu spune că totul a decurs in cele mai bune conditii. "Nu a existat niciun fel de problema, totul a decurs foarte bine", a precizat omul de afaceri.

Cititi mai mult pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Popoviciu,
comert,
retail,
IKEA,
tranzactie
/actualitate/afaceri/popoviciu-despre-vanzarea-ikea-totul-a-decurs-foarte-bine-5743834
5743834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.