Patrick Gelin se retrage de la conducerea BRD Societe Generale

Postat la 11 noiembrie 2009 21 afişări

Presedintele director general al BRD - Groupe Societe Generale (BRD), Patrick Gelin, se va retrage, incepand din ianuarie 2010, de la conducerea bancii, actionarii fiind convocati pentru alegerea unui nou administrator. Candidatul propus de conducerea bancii Adunarii Generale este Guy Marie Charles Poupet.

Domnul Patrick Gelin a renuntat la mandatul de membru in Consiliul de Administratie si la functia de presedinte director general al BRD - Groupe Societe Generale ca urmare a deciziei personale, in deplin acord cu conducerea Grupului Societe Generale, de a se retrage din activitatea profesionala dupa 40 de ani de cariera in cadrul Grupului Societe Generale", se arata in convocatorul trimis de banca Bursei de Valori Bucuresti.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/patrick-gelin-se-retrage-de-la-conducerea-brd-societe-generale-5097305
5097305
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.