Ordinul de interzicere a comercializarii de alcool si tutun in duty free-uri, suspendat

Postat la 18 martie 2010 67 afişări

Ordinul Ministerului Finantelor Publice (MFP) privind regimul vamal al marfurilor comercializate in regim duty-free, prin care s-a interzis comercializarea de tutun si alcool, a fost suspendat de catre Curtea de Apel Ploiesti.

Decizia nu este irevocabila, insa este executorie.

Ministerul Finantelor are dreptul de a face recurs impotriva hotararii la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Decizia Curtii de Apel Ploiesti survice cererii inregistrata de SC E. SA, care a solicitat suspendarea executarii Ordinului 202/12 februarie 2010 emis de MFP, prin care s-a modificat anexa 6 la ordinul MEF 2007/2008, privind aprobarea competentei comisiei pentru autorizarea operatorilor economici din domenii cu reglementari specifice, a Regulamentului de organizare si functionarea acesteia si a Normelor de organizare, functionare si control vamal al activitatii de comercializare a marfurilor in regim duty-free si/sau duty free diplomatic si a Criteriilor referitoare la autorizarea functionarii unitatilor emitente de tichete, pana la solutionarea pe fond de catre instanta de contecios administrativ a cererii de anulare a respectivului ordin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
interzicere,
comercializare,
alcool,
tutun,
duty free
/actualitate/afaceri/ordinul-de-interzicere-a-comercializarii-de-alcool-si-tutun-in-duty-free-uri-suspendat-5756029
5756029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.