Omnicom face schimbari in echipa

Postat la 29 februarie 2008 18 afişări

Carmen Dobrescu este noul Director Media-Buying TV al Optimum Media Direction (OMD) Romania, agentia de media full-service apartinand Omnicom Media Group Romania. Dobrescu a fost promovata in acesta functie dupa ce timp de opt ani a ocupat pozitia de Senior Media-Buyer pe TV.

Aceasta si-a inceput cariera in publicitate in 1994, la agentia de media locala Creative Media, dupa care in 2000, s-a alaturat echipei OMD Romania pe pozitia de media-buyer TV.

De asemenea Cristina Paduraru este de la jumatatea acestei luni noul Director Media-Buying pe Outdoor al OMD Romania. Dobrescu lucreaza in publicitate de aproape 10 ani, iar pana acum a mai lucrat la Mindshare Media, divizia de media a grupului de comunicare Ogilvy Romania si Trusteam, companie specializata pe productie publicitara, decoruri si proiecte speciale.

Tot in aceasta perioada s-a alaturat echipei Omnicom si Diana Gradinaru care va fi PR&Communication Manager. Pana acum aceasta a lucrat in presa unde a scris despre piata de media si publicitate.

Omnicom Media Group Romania este divizia de media a Omnicom Group Inc.

Din portofoliul OMG Romania fac parte agentiile de media full service: OMD si PHD (in curs de lansare) si agentiile de publicitate DDB Bucharest (50%) si TBWA / Merlin Bucharest (50%). Printre clientii OMG in Romania se numara: Alpha Bank, Bosch, Citroen, DeAgostini, Henkel, McDonald’s si Walmark. Omnicom Group Inc are in portofoliu peste 5000 de clienti in aproximativ 100 de tari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
advertising,
publicitate,
Omnicom
/actualitate/afaceri/omnicom-face-schimbari-in-echipa-2423387
2423387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.