OMD are un nou Managing Director

Postat la 03 martie 2008 59 afişări

Cristian Mucichescu este din aceasta luna noul Managing Director al Optimum Media Direction Romania (OMD), agentia de media full-service a Omnicom Media Group, pozitie din care va coordona activitatea intregii companii.

Cristian Mucichescu si-a inceput cariera in advertising in 1997, cand a infiintat propria agentie de publicitate, iar 5 ani mai tarziu a ajuns la Media Direction, agentia de media a grupului BBDO Romania unde a fost Senior Media Manager si .Director Executiv

Omnicom Media Group Romania este o entitate 100% Omnicom Group, are ca actionariat agentiile de publicitate DDB Bucharest (50%) si TBWA/Merlin Bucharest (50%) si are in portofoliul sau 2 agentii de media full service: OMD Romania si PHD Romania (in curs de lansare).

Omnicom Media Group (OMG) este Divizia de servicii media a Omnicom Group Inc., lider mondial in industria de marketing si comunicare, avand in portofoliu peste 5000 de clienti in mai mult de 100 de tari. Omnicom Media Group include retelele internationale de agentii de servicii complete de media OMD, PHD si Prometheus precum si alte companii de servicii specializate de media.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
publicitate,
Omnicom,
OMD
/actualitate/afaceri/omd-are-un-nou-managing-director-2429645
2429645
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.