O eroare a scumpit Pasajul Obor cu 4,1 mil. euro

Postat la 11 septembrie 2009 8 afişări

Aceasta este valoarea unui act aditional pentru lucrari deja efectuate si milioane deja incasate. Greseala consta in faptul ca primaria a uitat sa-l mai si anunte. Solutia gasita acum: anuntul a fost publicat de forma pe site-ul de licitatii, iar lucrarea a fost atribuita prin negociere directa, scrie Gandul.

Dupa ce au platit 12 milioane de euro pentru modernizarea Pasajului Obor, incheiata anul trecut, ieri bucurestenii s-au trezit ca nota de plata a fost, de fapt, mai mare cu 4,1 milioane de euro. Este vorba de valoarea unui contract, publicat pe site-ul guvernamental de licitatii, privind "imbunatatirea conditiilor de circulatie in Pasajul Obor din sectorul 2". Contractul a fost expediat spre publicare pe 7 septembrie 2009 si a fost adjudecat, pe 10 septembrie, de trei firme care in mod invariabil castiga majoritatea licitatiilor organizate de Primaria Capitaleit

Pentru mai multe amanunte, click aici.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/o-eroare-a-scumpit-pasajul-obor-cu-4-1-mil-euro-4883568
4883568
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.