Mirela Angelescu devine Strategy Director la GMP

Postat la 24 ianuarie 2008 1 afişăre

Mirela Angelescu devine Strategy Director al agentiei GMP, dupa ce din 2005, anul in care s-a alaturat agentiei, a condus departamentul de Client Service

Pana in momentul de fata agentia nu a avut un departament specializat pe strategie, dar demersul pentru infiintarea unuia a inceput din 2006, odata cu numirea lui Teodor Cucu ca Strategic Planner, acum membru al departamentului nou infiintat.

"Pentru a raspunde nevoilor clientilor si brandurilor acestora, este nevoie de un plus de focus. In departamentul de strategie vom face totul mai focusat, vom gandi totul in mai mult timp si cu mai multe argumente – deci inevitabil mai bine, ceea ce faceam in Client Service”, declara Mirela Angelescu, Strategy Director GMP.

Aceasta adauga ca principalele calitati ale unui om de Client Service trebuie sa fie intelegerea clientului, a consumatorului si a contextului. Mirela Angelescu are o experienta de zece ani de activitate in piata de comunicare locala, iar printre proiectele de care s-a ocupat pana acum se numara lansarea Cosmote, campania de comunicare pentru Gabriel Rosia Montana, lansarea Millennium Bank si campania pentru referendumul de demitere a Presedintelui.

GMP s-a lansat in 2000 si are clienti precum: A&D Pharma (Sensiblu si Mediplus), Alcatel-Lucent, ApaNova, Monte Banato, Mr. Bricolage, Millennium Bank, Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala, Unilever (Omo, Coccolino, Axe), Ursus Breweries – Timisoreana, Toyota.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
publicitate,
advertising,
media,
GMP,
Mirela Angelescu
/actualitate/afaceri/mirela-angelescu-devine-strategy-director-la-gmp-2347862
2347862
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.