Microsoft vrea sa preia divizia de telefoane mobile a Nokia

Postat la 17 mai 2011 20 afişări

Microsoft va incepe saptamana viitoare negocieri pentru preluarea diviziei de telefoane mobile a Nokia, care produce inclusiv aparate smartphone, afirma Eldar Murtazin, un cunoscut blogger rus, citat de site-ul Endgaget.

Eldar Murtazin, redactor sef al revistei Mobile Review, nu a furnizat alte informatii, dar se asteapta ca un acord sa fie incheiat cel mai devreme la sfarsitul acestui an, potrivit unei postari pe pagina sa de Twitter. Autorul articolului considera ca exista cel putin un sambure de adevar in afirmatia bloggerului, avand in vedere declaratiile sale anterioare. In decembrie anul trecut, cand nimeni nu credea ca Nokia va renunta la strategia legata de sistemul de operare Symbian, Eldar a facut alta afirmatie incredibila, ca Microsoft si Nokia discuta despre folosirea Windows Phone pentru smartphone-ul OS.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
microsoft,
nokia,
telefoane,
divizie,
preluare
/actualitate/afaceri/microsoft-vrea-sa-preia-divizia-de-telefoane-mobile-a-nokia-8269863
8269863
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.