McDonald's deschide in Pipera pe un teren al lui Becali?

Postat la 27 noiembrie 2008 204 afişări

Omul de afaceri Gheorghe Becali a declarat ca McDonald's va cumpara de la el un teren de 2000 de metri patrati in Pipera. Oficialii lantului de restaurante nu confirma, dar nici nu infirma declaratia lui Becali.

Gheorghe Becali a declarat miercuri, intr-o emisiune televizata, ca McDonald's a aprobat in Consiliul de Administratie cumpararea unui teren de 2 000 de metri patrati in Pipera cu 1000 de euro metrul patrat. "Deci pot incasa oricand doua milioane" a spus Becali, incercand sa argumenteze ca inca are afaceri profitabile in domeniul imobiliar.

Contactat de BUSINESS Magazin, Cristian Savu, directorul de comunicare al lantului de restaurante McDonald's, a spus ca nu poate infirma, dar nici confirma afirmatiile lui Becali. "Nu comentez in niciun fel afirmatiile domnului Becali, mai ales ca acesta se afla in campanie electorala. Nu pot nici sa confirm, nici sa infirm", a conchis Cristian Savu.

"Noi am declarat de nenumarate ori ca de la anul dorim sa mentinem un ritm de expansiune de opt-noua restaurante pe an. Pentru a avea garantate aceste spatii, avem zeci de discutii preliminare pentru zeci de potentiale amplasamente, inclusiv in Bucuresti si in jurul Bucurestiului", a spus reprezentantul McDonald's, adaugand ca de la discutiile preliminare pana la concretizarea acestora intr-o decizie e un drum lung.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Aflati mai multe despre strategia McDonald's in Romania.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
McDonald's
/actualitate/afaceri/mcdonald-s-deschide-in-pipera-pe-un-teren-al-lui-becali-3564559
3564559
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.