Mallurile au de recuperat zeci de mii de euro de la Lee Cooper

Postat la 26 ianuarie 2010 12 afişări

Principalii creditori ai retailerului LCR Jeans, care detine licenta magazinelor Lee Cooper si care a intrat in insolventa in decembrie 2009, sunt furnizorii de marfa, banca si societatile de leasing, potrivit conducerii companiei. Proprietarii de malluri spun insa ca si ei au de recuperat sute de mii de euro.

"Furnizorii de marfa, banca si societatile de leasing au finantat dezvoltarea societatii in anii anteriori, prin acordarea de contracte de investitii pentru perioade medii de timp, de aceea sunt acum creditorii principali", a declarat pentru ZF Ronen Haliva, actionarul LCR Jeans, care insa nu face publica valoarea datoriilor acumulate pe motiv ca "lista inscrierilor la masa credala nu a fost definitivata".

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/mallurile-au-de-recuperat-zeci-de-mii-de-euro-de-la-lee-cooper-5445402
5445402
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.