La ce te uiti cand faci Casco la masina. Cum te pacalesc asiguratorii

Postat la 08 iulie 2010 51 afişări

Romanii care vor sa isi asigure masina printr-o polita Casco trebuie sa fie atenti la clauzele din contract, avertizeaza brokerii de asigurare.

Pentru a atrage clientii, unele firme de asigurari vand polite Casco care acopera doar anumite riscuri, astfel incat proprietarii de autovehicule care au cumparat un Casco se pot trezi ca asigurarea nu acopera riscul de furt, sau ca nu primesc despagubiri in cazul in care si-au gasit masina zgariata in parcare. "Nu exista o polita Casco standard, care sa acopere si furtul si avariile si vandalismul. Detaliile contractului de asigurare trebuie citite cu mare atentie, pentru ca atunci cand ai probleme cu masina sa nu ai surprize neplacute", ne explica Bogdan Andriescu, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania. Fata de anul trecut, ofertele companiilor pe segmentul Casco s-au schimbat, iar multe societati au acum promotii pentru a incerca sa castige cote de piata.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
asiguratori,
daune,
polite,
CASCO,
clauze
/actualitate/afaceri/la-ce-te-uiti-cand-faci-casco-la-masina-cum-te-pacalesc-asiguratorii-6520477
6520477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.