Inselatoria bancara de la Brasov: directoarea rostogolea banii din conturi si tinea evidenta in agenda

Postat la 13 august 2010 13 afişări

Agenda in care directoarea de operatiuni a sucursalei brasovene a Credit Europe Bank tinea evidenta sumelor incasate de la clienti, fara niciun act, este speranta anchetatorilor pentru a putea reconstitui traseul disparitiei a peste 1,5 milioane de euro.

La unitatea bancara respectiva a fost pusa la punct, timp de doi ani de zile, o adevarata piramida, o rostogolire a banilor dintr-un cont in altul, pentru a nu se baga de seama delapidarea, a explicat pentru Stirile Pro TV directorul Directiei de Supraveghere din Banca Nationala a Romaniei (BNR), Nicolae Cinteza. Practic, persoana cu pricina, membra in conducerea sucursalei, a profitat de buna credinta a unor cunoscuti, care i-au inmanat sume mari de bani chiar in biroul sau de la banca. In schimb, ea le dadea doar o hartie care atesta faptul ca pe numele lor a fost deschis un cont, si nicidecum ca in acel cont ar fi existat si bani.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/inselatoria-bancara-de-la-brasov-directoarea-rostogolea-banii-din-conturi-si-tinea-evidenta-in-agenda-6870968
6870968
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.