Hergan, cel mai discret investitor imobiliar, incepe constructia unui nou parc de retail

Postat la 02 februarie 2010 30 afişări

Grupul Avrig 35, administrat de omul de afaceri Alexander Hergan, unul dintre cei mai puternici si totodata discreti oameni de afaceri din domeniul imobiliar, a ajuns la o noua intelegere cu grupul Auchan pentru dezvoltarea unui hipermarket pe bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti, in fosta locatie Sicomed, intr-un parc de retail care va cuprinde si un magazin de articole sportive Decathlon.

Proiectul ar urma sa fie demarat in acest an, fiind cel de-al treilea hipermarket Auchan intr-un proiect dezvoltat de grupul Avrig 35, dupa cele din proiectele Iris Shopping Center din Titan si Pitesti, au confirmat pentru ZF reprezentantii companiei franceze.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/hergan-cel-mai-discret-investitor-imobiliar-incepe-constructia-unui-nou-parc-de-retail-5466711
5466711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.