Guvernul introduce din 15 iunie certificatul energetic obligatoriu la tranzactii imobiliare

Postat la 12 mai 2010 14 afişări

Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, ca certificatul energetic solicitat la operatiunile de vanzare, achizitie sau inchirierea de locuinte sa fie introdus incepand cu 15 iunie, prin ordonanta de urgenta, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax Business.

Legea 372/2005 prevede ca la incheierea oricarui contract de vanzare-cumparare sau inchiriere pentru cladirile de locuit familiale si apartamentele din blocurile de locuinte va fi obligatorie prezentarea certificatului de performanta energetica al cladirii.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/guvernul-introduce-din-15-iunie-certificatul-energetic-obligatoriu-la-tranzactii-imobiliare-6112984
6112984
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.