Germanos accepta plati prin cardurile EuroLine

Postat la 08 noiembrie 2010 60 afişări

Lantul de retail GSM Germanos a incheiat un parteneriat cu EFG Retail Services prin care cumparatorii vor putea plati produse din magazinele Germanos cu cardurile de credit EuroLine sau EuroLine American Express.

Cele doua companii relanseaza practic ofertele de rate fara dobanda, posesorii de carduri de credit EuroLine putand face cumparaturi la Germanos in patru sau sase rate fara dobanda.

"Oferim clientilor mai multe optiuni pentru plata in rate asa incat acestia sa poata achizitiona produse de valoare mai mare in mai multe rate sau accesorii si telefoane intr-un numar mai mic de rate, valoarea lunara de plata fiind accesibila", spune Kostat Tovil, director de vanzari la EFG Retail Services.

Oferta este permanenta si disponibila in intreaga retea de aproximativ 250 de magazine Germanos.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
plati,
Germanos,
card,
EuroLine
/actualitate/afaceri/germanos-accepta-plati-prin-cardurile-euroline-7699365
7699365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.