GECAD NET extinde parteneriatul cu Kaspersky

Postat la 03 martie 2009 14 afişări

GECAD NET, companie specializata in comercializarea si implementarea aplicatiilor software a extins parteneriatul cu Kaspersky Lab Romania incheiat de cele doua companii in 2004, iar, potrivit noului acord, GECAD NET va comercializa solutiile de business dezvoltate de Kaspersky Lab, pe segmentul afacerilor private, atat in Romania cat si in Bulgaria.

“Dorim sa devenim un reper pentru toate companiile private din Romania si Bulgaria care au nevoie de solutii si servicii profesioniste de securitate IT", a spus Gabriela Mechea, director general la GECAD NET. "In acest scop vom dezvolta reteaua de parteneri locali din cele doua tari astfel incat sa nu existe regiune din Romania sau din Bulgaria unde o companie sa nu aiba acces la solutii de securitate Kaspersky atunci cand are nevoie”, completeaza aceasta precizand ca in Bulgaria doreste sa creasca numarul companiilor cu care colaboreaza pe solutii de securitate la aproape 20 pana la finalul acestui an”.

In prezent, GECAD NET dispune de o retea de distributie de software cu acoperire nationala, formata din aproximativ 100 de parteneri. ”Solutiile Kaspersky Lab dedicate segmentului de business ne confera un avantaj strategic fata de competitori si sustin strategia noastra de dezvoltare pe pietele din Romania si Bulgaria”, spune Teodor Cimpoesu, Director General Kaspersky Lab Romania.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/gecad-net-extinde-parteneriatul-cu-kaspersky-4015806
4015806
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.