G’market in Bacau

Postat la 05 decembrie 2007 2 afişări

Al saptelea magazin G'market va fi deschis pe 11 decembrie la Bacau, in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro.

"Complexul in care am deschis noul magazin este in proprietatea grupului Anchor si are o suprafata totala de 4.600 mp", declara Erol Inaltekin, director de marketing la Gimrom Holding, compania ce opereaza reteaua G'market.

In afara magazinului din Bacau, Gimrom Holding, prezenta pe piata romanesca din 1999, mai detine alte 6 magazine G’market din care 3 sunt in Bucuresti (Plaza Romania, Mall Vitan si Colentina), 2 in Iasi (Iulius Mall si Hala Centrala) si unul in Focsani. Incluzand si magazinul din Bacau, compania estimeaza ca pana la sfarsitul anului va inregistra vanzari de aproximativ 62 milioane euro si ca numarul clientilor G’market va ajunge la 5,5 milioane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
G'market,
Gima,
Gimrom Holding
/actualitate/afaceri/g-market-in-bacau-1074912
1074912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.