Fondul care a intrat la MedLife negociaza alte trei deal-uri

Postat la 07 iunie 2010 91 afişări

Fondului de investitii Société Générale Assset Management (SGAM) Eastern Europe, detinut de gigantul financiar Société Générale, care anul trecut a preluat 36% din actiunile operatorului de servicii medicale MedLife pentru circa 20 mil. euro, negociaza alte trei deal-uri in prezent, atat in sectorul medical, cat si in alte domenii rezistente la criza.

"Vedem oportunitati in Romania, este o piata principala pentru noi. Anul acesta economia va avea scadere fara dubiu. Eu estimez ca va fi inspre 1%. In urmatoarea decada insa, nu stiu daca neaparat din 2011, Romania va avea cresteri economice peste cele ale altor state din regiune. Va performa mai bine", a spus Leo Gherghina, partener al SGAM, intr-un interviu acordat ZF.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/fondul-care-a-intrat-la-medlife-negociaza-alte-trei-deal-uri-6303371
6303371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.