Elysee isi extinde afacerile cu o a doua parfumerie

Postat la 25 septembrie 2009 129 afişări

Elysee Concept, casa de parfumuri de nisa romaneasca, a inaugurat al doilea magazin, "Parfums et Beaute" in cadrul galeriilor comerciale ale hotelului JW Marriott, marind numarul parfumeriilor de nisa din Romania la 9, potrivit reprezentantilor companiei.

Lansarea are loc la un an de la deschiderea primei parfumerii sub numele Elysee, in care proprietarii au investit 400.000 euro. Al doilea concept de parfumerie include si comercializarea produselor cosmetice exclusiviste, pe langa parfumurile de nisa.

"Am deschis acest magazin pentru a atrage si clientii straini, care vin la Marriott fie cu afaceri, fie in vacanta", spune Laurentiu Balan, unul dintre proprietarii Elysee Concept.

In privinta planurilor de extindere, proprietarii de la Elysee nu se opresc aici.

"Planuim sa ne extindem in provincie, in Iasi, Brasov si Timisoara. Eu as vrea sa se intample asta in urmatoarele 3 luni, dar nu putem face fata unei asemenea expansiuni", adauga Balan.

Proprietarii Elysee vizeaza pentru anul 2009 o cifra de afaceri de 700.000 euro, realizata pe baza vanzarilor din primul magazin al casei de parfumuri. Deasemenea, firma realizeaza si distributia unor marci de parfumuri in Bulgaria, un business evaluat la suma de 300.000 euro pe an.

Pe piata parfumurilor de nisa mai sunt prezente si casele Madison, Createur 5 D'Emotions si Beautik, ale caror afaceri pot fi evaluate la aproximativ 2,5 milioane euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Comert,
Elysee,
parfum,
parfumerie

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/elysee-isi-extinde-afacerile-cu-o-a-doua-parfumerie-4933174
4933174
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.