Elmec a prelungit contractul cu Nike pana in 2012

Postat la 08 decembrie 2009 28 afişări

Elmec Romania a prelungit contractului cu Nike cu inca un an pana in mai 2012. Extinderea contractului consolideaza parteneriatul dintre cele doua companii, dar si pozitia Elmec pe piata autohtona de retail si distributie.

La baza prelungirii contractului sta recunoasterea performantelor realizate de catre Elmec Romania in decursul celor peste 10 ani de colaborare.

"Am reusit sa aducem brandul Nike in topul preferintelor consumatorilor din Romania si intentionam sa investim in continuare in dezvoltarea retelei de retail si a celei de distributie pentru a ne consolida pozitia castigata si a ne creste cota de piata" a explicat domnul Cristian Beznoska - CEO Elmec Romania.

Elmec Romania s-a implicat activ in sportul de performanta din Romania si are in derulare parteneriate traditionale cu Liga Profesionista de Fotbal si cu cele mai titrate echipe romanesti de fotbal: FC Steaua Bucuresti si FC Dinamo Bucuresti.

Compania Elmec Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata autohtona de fashion si sport si detine in acest moment, 53 de magazine monobrand si multibrand, dintre care 24 de magazine exclusive Nike, 2 magazine Converse, 6 magazine multibrand - dezvoltate sub conceptul Famous Brands, 2 magazine multibrand - dezvoltate sub conceptul Famous Brands Gallery, 1 magazin multibrand de incaltaminte KIX, 11 magazine fashion monobrand (Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Miss Sixty & Energie, Pepe Jeans London, Marlboro Classics), 4 magazine Folli Follie, 3 outlet-uri si centrul de sanatate WellnessClub din Plaza Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Elmec,
Nike,
contract,
magazine,
retai
/actualitate/afaceri/elmec-a-prelungit-contractul-cu-nike-pana-in-2012-5163552
5163552
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.