EI a strans 100 mil. euro pentru IMM-urile din regiune

Postat la 17 septembrie 2008 47 afişări

Firma de private equity Enterprise Investors (EI), una din cele mai mari din regiune, a anuntat constituirea unui fond de investitii cu un capital de 100 de milioane de euro, destinat investitiilor in intreprinderile mici si mijlocii din Europa Centrala si de Est

Enterprise Venture Fund I (EVF I) va investi sume cuprinse intre un milion de euro si cinci milioane de euro in companii din sectorul tehnologic (IT, telecomunicatii si media), precum si in companii din retail, servicii financiare, productie si bunuri de larg consum.

 

“Am alocat capitalul EVF I companiilor care sunt active pe piata, care au un model de business dovedit si de succes si care pot genera venituri si profit, cel putin la nivel operational. Am fost deja contactati de companii care cauta capital pentru dezvoltare si suntem in discutii avansate cu unele dintre ele”, a declarat Rafał Bator, partener in cadrul Enterprise Investors si liderul echipei de EVF I.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ei-a-strans-100-mil-euro-pentru-imm-urile-din-regiune-3192653
3192653
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.