Discovery Science si Discovery Civilisation se modifica

Postat la 20 martie 2008 39 afişări

Postul Discovery Science va aparea cu o noua sigla si un format modificat incepand cu 1 aprilie, iar pe 18 aprilie se lanseaza postul Discovery World, care va inlocui actualul Discovery Civilisation, informeaza Discovery Communications, compania care opereaza posturile Discovery.

“Pana acum, Discovery Channel a fost postul asupra caruia ne-am concentrat si pe care l-am promovat cel mai mult. Desi acesta ramane principalul brand de canal din oferta noastra, de acum vom acorda o atentie sporita portofoliului, ca ansamblu” spune Katarzyna Kieli, Senior Vice President, Country Manager – Europa Centrala, Discovery Networks Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Discovery Science, canal dedicat in intregime stiintei, va avea un nou logo inspirat din Tabelul Periodic al Elementelor si de asemenea o noua grila.

Principalele genuri prezentate de Discovery Science vor fi programe pe teme ecologice, de popularizare a stiintei, despre dezastre si tehnologii moderne.

Totodata, incepand cu 18 aprilie 2008, Discovery World va inlocui actualul Discovery Civilisation, acesta urmand sa se adreseze unui public mai vast decat cel al Discovery Civilisation.

Noul post va pune accentul pe povesti politiste, documentare istorice, programe despre tehnologii si masini, dar va oferi si cele mai cunoscute dintre programele difuzate pana acum de Discovery Civilisation.

Discovery Communications este lider mondial in productia de programe documentare si are peste 1,5 miliarde de abonati, din peste 170 de tari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
televiziune,
Discovery
/actualitate/afaceri/discovery-science-si-discovery-civilisation-se-modifica-2468888
2468888
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.