Discount pentru cumparaturile cu card Millennium in reteaua Elmec

Postat la 26 august 2010 61 afişări

Millennium Bank a lansat un program de reduceri de 7% pentru cumparaturile achitate cu cardul de debit sau de credit al bancii in magazinele Elmec Romania, distribuitorul Nike. Parteneriatul dintre banca si comerciantul de articole sportive include magazine din toata tara ale retelei.

Millennium Bank a lansat de anul trecut Programul Discount, menit sa ofere clientilor bancii reduceri intre 5% si 30% cand platesc cu cardul cumparaturile de la comerciantii parteneri. Programul include aproximativ 135 de comercianti cu 350 de unitati in toata tara, in domenii ca servicii medicale (Alpha Medical Center), turism (Unita Turism), restaurante si cafenele (Hard Rock Cafe), magazine de mobilier si decoratiuni (Rovere Mobili), produse electronice (OnSite.ro).

Initiativa Millennium ilustreaza o tendinta tot mai prezenta pe piata in ultima vreme, de lansare a unor produse pe baza de parteneriate intre banci si retelele comerciale, cu scopul stimularii consumului. Recent, BRD a lansat un credit fara costuri pentru clientii Carrefour la cumpararea de bunuri de peste 1.500 de lei, iar UniCredit Tiriac Bank a lansat in parteneriat cu Metro Cash&Carry un card de credit co-branded pentru firme, in virtutea caruia acestea beneficiaza de reduceri in magazinele Metro Cash&Carry si la alti comercianti parteneri ai bancii.

Millennium Bank, subsidiara a grupului portughez Millennium bcp, este una dintre bancile de talie mica de pe piata romaneasca, cu o cota de piata de sub 1%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
banci,
Millennium,
carduri,
discount,
Nike,
Elmec,
consum
/actualitate/afaceri/discount-pentru-cumparaturile-cu-card-millennium-in-reteaua-elmec-7044191
7044191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.