Direct Aero Services estimeaza o crestere cu 40% a cifrei de afaceri pentru 2010

Postat la 07 aprilie 2010 75 afişări

Direct Aero Services, companie avand in dotare 5 aeronave disponibile pentru transportul aerian privat, dintre care un avion de lux Jet Bimotor Cessna Citation Mustang (capacitate 4 locuri), participa la singurul eveniment dedicat pietei de turism exclusivist, Kings Holiday.

Avionul de lux, de tipul Jet Bimotor Cessna Citation Mustang, unicul de acest tip apartinand unei firme din Romania, s-a adaugat flotei Direct Aero Services ca urmare a cererii din partea unor clienti pentru servicii de transport privat.

Compania isi extinde in continuare flota datorita unui contract semnat cu Cessna Textron pentru achizitionarea a inca 2 aeronave Jet Bimotor Cessna Citation Mustang, data estimata de intrare in posesie pana la sfarsitului anului 2010. De asemenea, se intentioneaza achizitia unui avion de o clasa mai mare, Cessna Citation SOVEREIGN cu 9 locuri. In continuare Direct Aero Services planuieste sa largeasca flota de avioane SAAB 340 ( 33 pasageri, viteza de croaziera maxim 523 km/h), pana la un numar preconizat de 8 avioane pana la sfarsitul anului 2011.

Direct Aero Services a fost infiintata in anul 2007 cu scopul de a aduce pe piata de General Aviation servicii intens cautate, mare parte din ele aproape inexistente in momentul actual in Romania, precum curse "charter" VIP si taxi aerian cu aeronava si echipajul la dispozitia clientului pentru o perioada variata pe timp de o zi, doua sau mai multe (serviciul de taxi aerian este destinat in primul rand oamenilor de afaceri, zboruri de agrement si fotogrametrie, transporturi urgente cu elicopterul (transport raniti sau bolnavi) si zboruri de supraveghere sau filmari.

Pentru 2010, compania si-a propus consolidarea afacerilor deja existente si dezvoltarea acestora prin extinderea punctelor de lucru precum si dezvoltarea diviziei Vending a Direct Aero Services. Un alt obiectiv este dezvoltarea diviziei de hoteluri si restaurante care vin in sprijinul clientilor companiei prezenti pe aeroporturile din Bucuresti Baneasa, Bacau, Sibiu si Suceava. Avand in vedere ca flota de aeronave este in continua dezvoltare prin achizitionarea de aeronave noi, Direct Aero Services se astepta la o crestere de 40% in anul 2010.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/direct-aero-services-estimeaza-o-crestere-cu-40-a-cifrei-de-afaceri-pentru-2010-5830834
5830834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.