De ce vin furnizorii de infoliere in Romania

Postat la 23 februarie 2011 29 afişări

Dr.Shrink, furnizor de servicii de infoliere cu folie termostrictiva/termocontractabila, isi lanseaza oficial reprezentanta din Romania in cadrul Salonului Nautic International Bucuresti 2011, care se desfasoara in perioada 23-27 februarie 2011 in incinta Romaero Baneasa.

Compania se adreseaza producatorilor de utilaje grele, agabaritice. "In cativa ani, infolierea produselor agabaritice care trebuie transportate sau depozitate va deveni obligatorie la nivel european, implicit in Romania. Exista state unde acest lucru s-a intamplat deja, si ma refer aici la tarile din Nordul Europei", a declarat Mihai Tanase, manager Dr.Shrink Romania. Secundar, cladirile aflate in constructie sau in conservare, santiere in lucru. De asemenea, un alt segmenet vizat de noi sunt companiille aviatice.

"Pentru a putea acoperi toate aceste domenii, compania a dezvoltat o paleta vasta destinata fiecarui segment in parte: folia anti-coroziva(VCI) se adreseaza utilajelor si echipamentelor care trebuie protejate impotriva coroziunii, folie ignifuga - destinata in special santierelor navale si a tuturor domeniilor unde se lucreaza cu foc deschis, folia antimicrobiana (bio-shrink) - care este conceputa special pentru domeniul alimentar si farmaceutic. Ne asteptam la rezultate bune de la piata din Romania, specialistii din tara noastra imbratiseaza cu mare entuziasm metodele tehnologice inovatoare, mai cu seama in ultimii ani", a declarat Mihai Tanase, manager Dr. Shrink Romania.

Pentru 2011, dr. Shrink isi propupune deschiderea a opt puncte de distributie in cele mai importante zone din tara, precum si un depozit in Romania, cel mai probabil in Constanta, care sa deserveasca partea de est a Europei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
infoliere,
dr. shrink,
folie
/actualitate/afaceri/de-ce-vin-furnizorii-de-infoliere-in-romania-8005689
8005689
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.