Daniel Guzu: Nu voi mai investi in imobiliare nici daca va fi cel mai mare boom posibil

Postat la 30 decembrie 2009 159 afişări

Chibzuinta. asta este lucrul pe care l-am invatat dupa acest an si pe care ar trebui sa-l invatam cu totii, si cu cheltuielile personale, si cu investitiile. Pentru mine a fost cel mai greu an in afaceri.

Nu voi mai investi in imobiliare nici daca va fi cel mai mare boom posibil, nici peste zece ani. Mi-am incalcat principiile si filozofia si am pierdut. Daca se urmareste avantajul financiar se va ajunge la pierdere pe termen mediu si lung. Trebuie sa faci ceva ce iti place si la care te pricepi. Iar eu sunt inginer, imi place productia.

Voi incheia anul cu o pierdere, dar este acceptabila, Este evident ca nu putem produce acum la capacitate maxima la fabrica de mortare a Duraziv, inaugurata in acest an, insa este o investitie pe termen mediu si va fi buna. Acum insa mergem cu frana trasa si cea mai mare frica in piata este de neincasare a creantelor.

Aceasta este si cea mai mare temere pentru 2010: supravietuirea clientilor nostri, in special depozite si firme. Eu mai am niste agoniseli si pot sa mai rezist, dar altii...

--

Daniel Guzu detine producatorul de materiale de constructii Duraziv si o serie de proiecte imobiliare de mici dimensiuni si afaceri viticole.

--

Cititi si:

Bogdan Putinica, Enea: 2009 a fost cel mai incert an pe care il stiu

Constantin Tampiza, Lukoil: Aproape in fiecare zi a plecat cate un sofer fara sa plateasca

Petru Craciun, Cegedim: Deciziile guvernamentale au avut efecte mult mai nocive decat criza economica

Valentin Ilie, Coldwell Banker: A fost un an fabulos

Ioan Niculae: A fost un an care a inceput prost, dar s-a terminat bine

Razvan Gheorghe, Cushman & Wakefield: Cand ai 100 de oameni pe care trebuie sa ii motivezi sa castige bani, nu ai voie sa clachezi

Marius Ghenea: Am vazut in acest an mult mai multi parinti petrecand timp suplimentar cu copiii lor

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/daniel-guzu-nu-voi-mai-investi-in-imobiliare-nici-daca-va-fi-cel-mai-mare-boom-posibil-5230213
5230213
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.