Razvan Gheorghe, Cushman & Wakefield: Cand ai 100 de oameni pe care trebuie sa ii motivezi sa castige bani, nu ai voie sa clachezi

Postat la 30 decembrie 2009 119 afişări

A fost un an care ne-a aratat care ne este locul in Europa - cel putin din punct de vedere imobiliar - si ce putem cumpara cu banii pe care ii avem.

Pe plan personal, 2009 a reprezentat o incercare, fiindca a trebuit sa-mi calc pe dorinte si pe vise. Restrangerea unor activitati si concedierile pe care a trebuit sa le fac m-au prins destul de prost, dupa doi ani de cresteri sustinute si dupa vanzarea firmei cu intentia de a o dezvolta. (Razvan Gheorghe a vandut Activ Consulting catre Cushman & Wakefield la inceputul lui 2007 - n.red.)

Firma a iesit putin sifonata din acest an, dar foarte putin. Probabil ca vom aduce un profit care nu ne va aduce laude de la managementul central, dar nici nu ne va plasa la coada listei de birouri Cushman & Wakefield.

A fost si este o senzatie destul de frustranta, dar n-avem ce face, trebuie sa mergem inainte. Suntem profesionisti si trebuie sa ramanem asa. Nu am simtit in nicio zi ca vreau sa raman inchis in casa. Suntem manageri si nu avem voie sa fim debusolati si sa transmitem deznadejde. Cand ai 100 de oameni pe care trebuie sa ii motivezi sa castige bani, nu ai voie sa clachezi si sa spui ca nu mai poti.

Stim ce avem de facut, nu e prima oara cand am avut cumpene. Acum zece ani lucrurile au fost mult mai grele. Lucrurile au cazut acum de sus, dar macar au venit dupa doi ani exceptionali. Si cred ca lucrurile vor merge mai bine. Trebuie insa sa ne cream mai atent senzatia de bine - care este oricum relativa in viata. Pentru 2010 imi doresc doar sa fim sanatosi.

---

Razvan Gheorghe este director general al Cushman & Wakefield Romania.

---

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/razvan-gheorghe-cushman-wakefield-cand-ai-100-de-oameni-pe-care-trebuie-sa-ii-motivezi-sa-castige-bani-nu-ai-voie-sa-clachezi-5230231
5230231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.