Dacia lanseaza si in Romania editia limitata de modele de serie cu dotari superioare - Black Line

Postat la 03 mai 2010 8 afişări

Dacia va lansa marti in Romania o editie speciala si limitata de modele de serie, denumita Black Line, masinile de culoare neagra si cu echipari superioare variantelor obisnuite fiind prezente pe piata franceza de la inceputul anului.

Editia Black Line dispune, pe langa caracteristicile obisnuite ale modelelor de baza, de geamuri activate electric pe fata, inchidere centralizata sau directie asistata, tapiterii noi cu cusaturi negre, vizibile, volan captusit cu piele si sistem audio cu comenzi pe volan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Dacia,
Black Line
/actualitate/afaceri/dacia-lanseaza-si-in-romania-editia-limitata-de-modele-de-serie-cu-dotari-superioare-black-line-6085044
6085044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.