Cum sa iei 635.000 de dolari reali pentru un club de noapte virtual

Postat la 19 noiembrie 2010 69 afişări

Un latifundiar virtual a vandut clubul de noapte pe care il detinea in jocul Entropia Universe pentru 635.000 de dolari, aceasta fiind cea mai mare tranzactie de acest gen pe bani reali.

Jon Jacobs nu ti-ar fi atras atentia daca ai fi dat nas in nas cu el pe strada. N-ai fi stiut ca in 2005 facuse ceea ce majoritatea oamenilor n-ar face: si-a ipotecat casa in care locuia si si-a cumparat un asteroid virtual in jocul online Entropia Universe (un fel de Seond Life, dar un pic altfel).

Jacobs a platit 100.000 de dolari reali pentru un asteroid virtual care gravita in jurul planetei Entropia. Tranzactia a fost una acceptata de Entropia, deoarece jocul permite tranzactionarea diversilor itemi virtuali cu asa zisi PED (Project Entropia Dollars), acesti PED avand si o valoare reala, deoarece jocul are o rata de schimb care permite achizitionarea acestora.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-sa-iei-635-000-de-dolari-reali-pentru-un-club-de-noapte-virtual-7732359
7732359
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.