Cum s-a ajuns ca la targurile imobiliare sa se vanda si apartamente vechi

Postat la 03 septembrie 2010 10 afişări

Project Expo si Targul Imobiliar National tIMOn isi deschid portile in urmatoarele zile in Bucuresti. Organizatorii anunta reduceri semnificative si ii incurajeaza pe potentialii cumparatori sa-si vanda apartamentele vechi ca sa aiba bani de locuinte noi.

In perioada de boom imobiliar, vindeau cateva apartamente noi pe zi, acum, unii dezvoltatori abia daca mai gasesc cate un client la cateva luni. Si pentru ca si castigurile organizatorilor de targuri s-au diminuat proportional, si evenimentele de profil arata diferit. Saptamana viitoare, pe 9 septembrie, Targul Imobiliar National vine cu o oferta "de criza", pentru romanii refuzati de banci. Astfel, cine vrea un apartament intr-un complex rezidential va putea sa il vanda pe cel vechi, chiar prin intermediul dezvoltatorului, care lucreaza cu propriii lui brokeri.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
targ,
locuinte,
preferinte,
clienti,
recesiune
/actualitate/afaceri/cum-s-a-ajuns-ca-la-targurile-imobiliare-sa-se-vanda-si-apartamente-vechi-7094469
7094469
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.