Cum a reuşit o tânără să transforme dragostea pentru animale de companie într-un business de zeci de mii de euro

Autor: Alina-Elena Vasiliu Postat la 03 septembrie 2019 431 afişări

Dragostea pentru animalele de companie a depăşit graniţele unei simple pasiuni pentru Daianca Marcov atunci când a decis să facă o afacere care să aibă în centrul atenţiei căţeii - în special pe cei de mici dimensiuni.

Cum a reuşit o tânără să transforme dragostea pentru animale de companie într-un business de zeci de mii de euro

 Frizeria canină Alpha Pet a apărut în urma câtorva ani în care antreprenoarea, originară din Timişoara, a căpătat experienţă în grooming – arta de a cosmetiza patrupedele care le fac stăpânilor viaţa mai frumoasă.

 

Când avea şapte ani, Daianca Marcov a primit cadou de la părinţi un metis de bichon care avea să-i fie alături vreme de 20 de ani. Avea nevoie de toaletaj, însă, cum în urmă cu câţiva ani aceasta nu era o activitate făcută tot timpul profesionist, căţelul era dus la un cabinet veterinar şi „chelit”, după cum spune Daianca Marcov, de două ori pe an. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
animale,
dragoste,
business,
transformare,
timisoara

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.