Flacăra eternă de la Monumentul Eroilor Revoluţiei Timişoara, stinsă pentru că Primăria nu a plătit factura la gaz

Postat la 03 septembrie 2019 125 afişări

Flacăra eternă de la Monumentul Eroilor Revoluţiei din Timişoara a fost stinsă deoarece Primăria nu a plătit o factură de gaz în valoare de sub 6.000 de lei. Primarul Nicolae Robu s-a declarat indignat de situaţie, spunând că nu a ştiut de restanţă şi nici de ce nu a fost plătită.

Flacăra eternă de la Monumentul Eroilor Revoluţiei Timişoara, stinsă pentru că Primăria nu a plătit factura la gaz

Un timişoarean a postat pe Facebook un mesaj în care semnala stingerea făcării eterne de la Monumemtul Eroilor şi i-a transmis primarului Nicolae Robu că, dacă e nevoie, va plăti el factura, doar să o primească.

„Nu mai am aer!!! Se întâmplă în Timişoara anului 2019, la 30 de ani de la Revoluţia din '89! Flacără eternă a monumentului Eroilor Martiri din 1989 din Cimitirul Eroilor nu mai arde, din cauză că Primăria Timişoara nu a plătit factura de gaz!!! Domnule Robu, dacă e nevoie, plătesc eu factura, doar să mi-o trimiteţi pe mail!”, se arată în postare.

Primarul Nicolae Robu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este inadmisibil faptul că flacăra eternă a fost stinsă şi că este indignat la maxim de situaţia creată, precizând că flacăra a fost reaprinsă după ce municipalitatea a achitat factura de gaz.

„Vă închipuiţi reacţia mea şi trăirea mea. Sunt extrem de indignat. Inclusiv aseară (luni – n.a) am insistat până târziu, nu mă interesează că e ora 22 sau 23, vreau să se dea drumul la gaz, să se dea drumul la flacără. Noi suntem în conflict cu firma, s-a ajuns la proces. Era o sumă de nimica de plătit, sub 6.000 de lei. Îi plăteam instantaneu. Au fost plătiţi ieri dimineaţă (luni – n.r.) banii, eu nu am ştiut de întrerupere, numai că nu s-a putut da drumul la gaz până azi de dimineaţă (marţi – n.a.). Au fost plătiţi fără ca eu să mai fiu informat de tot scandalul. Ştiam de vineri că trebuie să plătim nişte bani”, a spus edilul Timişoarei.

Potrivit acestuia, marţi i s-a explicat că nu s-a putut da luni drumul la gaz deoarece s-a constatat că nu s-a făcut revizie în ultimii doi ani la instalaţia de gaz şi că trebuia făcută acum, contra unei sume de 260 de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
revolutie,
refuz,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.