SUA şi Polonia au semnat un acord de cooperare privind noile tehnologii 5G

Postat la 02 septembrie 2019 65 afişări

Statele Unite şi Polonia au semnat luni la Varşovia un acord de cooperare privind noile tehnologii 5G pe fondul îmgrijorărilor legate de compania chineză din domeniul comunicaţiilor, Huawei, potrivit Associated Press.

SUA şi Polonia au semnat un acord de cooperare privind noile tehnologii 5G

Acordul a fost semnat de către vicepreşedintele american Mike Pence şi premierul polonez Mateusz Morawiecki, Pence înlocuindu-l în deplasarea din Polonia pe preşedintele Doanld Trump, care şi-a anulat vizita în ultima clipă din cauza uraganului Dorian.

Semnarea acordului s-a realizat în contextul luptei globale dintre SUA şi Huawei, cel mai mare producător de echipamente IT din lume, în ceea ce priveşte securitatea reţelelor de internet.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
polonia,
acord,
semnare,
cooperare,
sua

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.