Primarul Capitalei Gabriela Firea modifică proiectul privind vinietele. Cine va fi scutit de o parte din taxe

Postat la 02 septembrie 2019 151 afişări

Primarul Capitalei Gabriela Firea modifică proiectul privind vinietele. Cine va fi scutit de o parte din taxe

Gabriela Firea a anunţat, luni, că va fi reformulat un articol din proiectul Oxigen care vizează vinietele din Capitală, iar prin modificare se propune ca şoferii care locuiesc în Bucureşti, dar care au maşini non Euro, 1 şi 2 înmatriculate în alt judeţ, să fie privite doar în privinţa poluării.

Primarul general a subliniat că a primit multe mesaje de la cetăţeni care se referă la cetăţenii care locuiesc în Bucureşti, dar care au maşinile înmatriculate în alte judeţe.

„Noi am anunţat că normal ar fi ca toate maşinile care tranzitează Bucureştiul - nu doar întâmplător, ci zilnic, să plătească taxe şi impozite în Capitală. Mi s-a semnalat faptul - şi sunt receptivă - că există şi situaţii aparte, prin care respectivii cetăţeni nu au posibilitatea să-şi înmatriculeze maşinile în Bucureşti şi, deci, să plătească taxe şi impozite în Capitală. Este vorba despre preluarea de leasinguri de la societăţi din alte judeţe, de asemenea este categoria celor care lucrează de câţiva ani în Bucureşti”, a explicat Firea, în cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capitala,
modificare,
proiect,
primar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.