Liderul Executivului din Hong Kong susţine că nu s-a oferit niciodată să demisioneze

Postat la 03 septembrie 2019 21 afişări

Carrie Lam, şefa Executivului din Hong Kong, a afirmat marţi că nu s-a oferit niciodată să demisioneze, deşi o înregistrare audio realizată în cadrul unei reuniuni private sugerează că ar fi dorit să renunţe dacă ar avea de ales şi s-a învinovăţit pentru că ar fi cauzat "un haos de neiertat".

Liderul Executivului din Hong Kong susţine că nu s-a oferit niciodată să demisioneze

Lam poate fi auzită într-o înregistrare audio, realizată în cadrul unei reuniuni private cu afacerişti locali, spunând că ar demisiona dacă ar avea de ales pentru că a cauzat "un haos de neiertat" încercând să introducă o controversată lege privind extrădarea, care a provocat ample proteste de stradă, relatează postul BBC News.

"Dacă aş avea de ales, primul lucru ar fi să demisionez, după scuze profunde", poate fi auzită Lam.

Însă, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc marţi, şefa Executivului din Hong Kong a negat că s-ar fi oferit vreodată să-şi prezinte demisia Administraţiei chineze.

"Nici măcar nu am avut în vedere să discut despre o demisie cu Guvernul Popular Central", a adăugat şefa Executivului din Hong Kong.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
executiv,
hong kong,
refuz,
lider,
sustinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.