LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Zona din România care a explodat. Se dezvoltă cu viteză maximă şi ajunge din urmă Bucureştiul

Postat la 03 septembrie 2019 1479 afişări

Dezvoltarea infrastructurii, pornind de la investiţiile în autostrăzi din Transilvania, reţea feroviară şi mai nou planul de a construi aeroportul de la Braşov, a dus la creşterea puternică a investiţiilor în regiune şi la creşterea cererii pentru birouri moderne.

Zona din România care a explodat. Se dezvoltă cu viteză maximă şi ajunge din urmă Bucureştiul

„Motorul dezvoltării acestei zone vine din înlănţuirea activităţilor de software, tehnologie, testare, producţie, inginerie auto, echipamente electronice, producţie de subansamble şi părţi com­ponente care s-au grupat între aceste oraşe, creând aglomerare urbană şi extinderea zonelor metropolitane. În acest arc există «reţeaua» de aproxi­mativ 300 de kilometri de autostradă, care facilitează logistica şi transportul şi implicit conexiunea cu pieţele de desfacere, prin proximitate cu vestul, dar şi cu sudul ţării, pentru aducerea de forţă de muncă disponibilă şi calificată“, explică Andreea Păun, managing partner Griffes.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezvoltare,
explozie,
romania,
viteza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.