Philip Hammond: Avem numerele necesare pentru a-l învinge pe Johnson în lupta Brexit

Postat la 03 septembrie 2019 40 afişări

Alianţa dintre partidele de opoziţie şi rebelii din Partidul Conservator ar trebui să fie suficient de numeroasă pentru a învinge Guvernul condus de Boris Johnson în ceea ce priveşte Brexit, a declarat marţi Philip Hammond, fostul ministru de Finanţe al Marii Britanii, citat de Reuters.

Philip Hammond: Avem numerele necesare pentru a-l învinge pe Johnson în lupta Brexit

„Cred că avem numerele necesare. Cred că vor fi suficienţi oameni pentru a rezolva această problemă”, a declarat Philip Hammond.

„Mulţi colegi au fost enervaţi de acţiunile din ultima săptămână.. Cred că este un grup de parlamentari conservatori care consideră că acum este momentul să pună interesele naţionale în faţa oricărei ameninţări personale de carieră”, a adăugat fostul ministru britanic de Finanţe.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
victorie,
lupta,
declaratii,
finante

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.