Surpriză uriaşă la Senat. Cine este omul care îi poate lua locul lui Tăriceanu

Postat la 02 septembrie 2019 71 afişări

Grupul parlamentar al PSD a stabilit să îl susţină pe fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului a anunţat Viorica Dăncilă, la finalul întrunirii senatorilor social-democraţi. Senatorul ALDE a declarat, după ce PSD a decis propunerea sa în fruntea Senatului, că nimeni nu i-a cerut vreodată să plece din ALDE. De asemenea, Meleşcanu a declarat că nu a discutat cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu despre această propunere a PSD.

Surpriză uriaşă la Senat. Cine este omul care îi poate lua locul lui Tăriceanu

Întrebată dacă Teodor Meleşcanu a fost întrebat cu privire la acest subiect, Viorica Dăncilă a răspuns: „Vă daţi seama că ne-am consultat şi cu dânsul”.

Meleşcanu, despre propunerea la şefia Senatului: Nu mi-a cerut nimeni să plec din ALDE

Senatorul ALDE Teodor Meleşcanu a declarat, după ce PSD a decis propunerea sa în fruntea Senatului, că nimeni nu i-a cerut vreodată să plece din ALDE. De asemenea, Meleşcanu a declarat că nu a discutat cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu despre această propunere a PSD.

"Am înţeles că astăzi în acest moment în cadrul grupului senatorial PSD s-a adoptat decizia de a-mi susţine candidatura", a declarat fostul ministru de Externe, luni, la Parlament.

Acesta a spus că se va baza pe voturile celor care cred că la conducerea Senatului este nevoie de "un om cu experienţă, echilibrat", pentru că în această perioadă Parlamentul va avea un rol cheie de jucat în politica românească.

De asemenea, Meleşcanu a negat că i-a fost propusă trecerea în PSD: "Niciodată nu mi-a cerut nimeni să plec de la ALDE".

"Este vorba de poziţia că am avut-o în mod normal trebuia să se perpetueze de preşedinte al Senatului. Acest post este o garanţie a faptului că ALDE nu va fi supus unei presiuni de un fel sau altul şi vor oferi şi colegilor mei o perspectivă pentru viitor pentru a rămâne în ALDE şi pentru a ne dezvolta partidul în continuare. N-am discutat încă cu domnul Tăriceanu (despre propunere-n.red.)", a mai declarat senatorul ALDE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
senat,
tariceanu,
surpriza,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.