CNH este intr-o "iminenta" stare de insolventa

Postat la 16 iunie 2010 6 afişări

Compania Nationala a Huilei (CNH) Petrosani se afla intr-o "iminenta" stare de insolventa, iar reprezentantii Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) in AGA producatorului de carbune au cerut conducerii un plan de recuperare urgenta a pierderilor.

Ministerul Economiei, actionarul majoritar al CNH, a solicitat pe 26 mai conducerii companiei, in AGA, sa prezinte in urmatoarea intalnire a actionarilor un plan de recuperare urgenta a pierderilor de pana la 31 decembrie 2009 si o analiza a cauzelor acestora. "Se atrage atentia persoanelor care angajeaza CNH ca situatia economico-financiara a companiei - datorii mari pe termen scurt - arata existenta unei iminente stari de insolventa . (...) Compania nu s-a incadrat in prevederile bugetului de venituri si cheltuieli aprobat pe 2009 ", se arata in decizia AGA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
CNH,
insolventa,
pierderi,
recuperare
/actualitate/afaceri/cnh-este-intr-o-iminenta-stare-de-insolventa-6425700
6425700
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.