Cea mai scumpa vila din Romania: 6,5 mil. euro

Postat la 13 octombrie 2010 203 afişări

Omul de afaceri Eric Kish, fost vicepresedinte in cadrul grupului Rompetrol, vrea sa vanda vila de 2.300 de metri patrati pe care o detine in comuna Corbeanca, pentru suma de 6,5 milioane de euro, cel mai mare pret afisat intr-un anunt de vanzare a unei case din Romania.

Vila, amplasata in cartierul Paradisul Verde din Corbeanca, pe un teren de aproape 5.300 de metri patrati, are cinci dormitoare, sapte bai, dintre care doua de serviciu, potrivit unui anunt publicat pe un site international care promoveaza proprietati de lux.De asemenea, casa are trei garaje, o punte cu foisor si un doc pentru accesul la lac, un centru de fitness, sala de biliard, camera media, inclusiv sala de cinematograf, centru spa, piscina, precum si camere pentru angajati.

Cititi mai mutle pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
vila,
Eric Kish
/actualitate/afaceri/cea-mai-scumpa-vila-din-romania-6-5-mil-euro-7474163
7474163
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.