Anvelope in chirie

Postat la 14 octombrie 2009 55 afişări

Tot in noiembrie 2008, managementul a decis transformarea costului cu anvelopele intr-un cost variabil. Inainte, Edy era proprietarul anvelopelor (pe un camion, sunt 14 anvelope: sase pe semiremorca, sase pe cap tractor, doua de rezerva).

"Noi nu am vrut niciodata sa devenim specialisti in managementul anvelopelor, asa ca ne-am intalnit cu Michelin si Bridgestone si am incheiat o intelegere cu Bridgestone, prin care ei au evaluat sI au cumparat parcul de anvelope de la Edy si ni le-au inchiriat, urmand ca noi sa platim in functie de consum", explica Florin Gontariu, directorul de operatiuni al Edy Spedition. Masura a adaptat costul pe kilometru, dat fiind ca variabilitatea in industria de transport e data de costul pe kilometru.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/anvelope-in-chirie-4987712
4987712
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.