America in faliment

Postat la 06 octombrie 2009 11 afişări

Nu, nu era vorba de Lehman Brothers. In iulie 2008 insa, cu doua luni inainte de caderea Lehman, pietele financiare erau in plina fierbere: JP Morgan cumparase Bear Stearns la pretul derizoriu de 10 dolari pe actiune, iar Fannie Mae si Freddie Mac apelasera la ajutorul de urgenta al Rezervei Federale.

Ce era de asteptat pentru America, pentru Europa, pentru Romania? Bancheri si oameni de afaceri au comentat situatia pentru BUSINESS Magazin, unii cu previziuni foarte pesimiste, altii cu optimismul pe termen lung al celor ce vad intr-o criza financiara o ocazie de reformare a sistemului si de renastere a economiei globale pe baze mai sanatoase. Pe termen scurt insa, tuturor le devenise clar ca nu mai e de asteptat nimic bun.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/america-in-faliment-4959277
4959277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.