Allianz-Tiriac anunta venituri in scadere cu 6%, la 971 milioane lei

Postat la 09 noiembrie 2009 9 afişări

La noua luni, primele subscrise de Allianz-Tiriac Asigurari au scazut cu 9% fata de intervalul similar din anul trecut, la 971 milioane lei, ca urmare a reducerii veniturilor din asigurari generale, a declarat luni directorul general al companiei, Cristian Constantinescu, citat de Mediafax.

Compania a subscris din asigurari generale prime de 905 milioane de lei, cu 46 milioane de lei mai putin decat in perioada ianuarie-septembrie 2008.

Reducerea cu 5% a veniturilor din activitatea de asigurari generale vine, in principal, pe fondul scaderii vanzarilor de polite Casco destinate autovehiculelor comercializate in sistem leasing.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
Allianz-Tiriac,
venituri,
scaderi,
criza
/actualitate/afaceri/allianz-tiriac-anunta-venituri-in-scadere-cu-6-la-971-milioane-lei-5091565
5091565
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.