AIG Life isi schimba numele in Alico Romania

Postat la 20 ianuarie 2010 25 afişări

Compania de asigurari de viata AIG Life si-a schimbat denumirea in Alico Romania, preluand numele actionarului majoritar, American Life Insurance Company.

Odata cu preluarea noului nume, si AIG Fond de Pensii, aflata in portofoliul Alico Asigurari Romania, si-a schimbat denumirea in Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat.

Schimbarea numelui, despre care se vorbeste de aproximativ un an, nu va implica si modificari in ceea ce priveste strucrura companiei. Theodor Alexandrescu, directorul general al Alico Romania, a mentionat ca nu a operat restructurari nici anul trecut si nici anul acesta nu va disponibiliza personal.

In scurt timp, va intra in derulare si o campaniepentru cresterea notorietatii brand-ului

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/aig-life-isi-schimba-numele-in-alico-romania-5387231
5387231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.