AFI Palace B.NOI va avea un hipermarket real

Autor: Ioana Mihai Postat la 01 februarie 2012 38 afişări

AFI Europe Romania a semnat un contract de închiriere cu lanţul de retail real,- pentru deschiderea unui hipermarket cu o suprafaţă de 12.000 metri pătraţi, situat în interiorul noului centru comercial “AFI Palace B.NOI” ce urmează să fie construit în zona Bucureştii Noi din Capitală.

AFI Europe Romania continuă astfel parteneriatul dezvoltat de-a lungul timpului cu retailerul. Reţeaua de hipermarketuri a deschis deja un magazin în interiorul AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din România.

"AFI Palace B.NOI va fi cel de-al treilea centru comercial dezvoltat de AFI Europe în România, după AFI Palace Cotroceni şi AFI Palace Ploieşti", a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania. Noul proiect AFI Palace B.NOI va găzdui un centru comercial cu o suprafaţă închiriabilă de 30.000 mp, un magazin do-it-yourself cu o suprafaţă de 18.000 mp ataşat coridorului principal al mall-ului şi mai multe boxe adiţionale de retail cu o suprafaţă comercială totală de 6.000 mp.

Atât hipermarketul cât şi magazinul DIY vor fi conectate la galeriile comerciale din interiorul mall-ului. Este pentru prima dată când design-ul unui proiect de retail din România permite celor două ancore să fie unite cu galeria comercială a mall-ului printr-un coridor şi o intrare comună.

"Acesta va fi cel de-al cincilea hipermarket real,- deschis în Bucureşti. Capitala continuă să fie pentru noi o piaţă ofertantă, de aceea intenţionăm să profităm de orice oportunitate care ne permite o dezvoltare susţinută a reţelei de hipermarketuri real,-", a declarat Michel Lamoot, managing director real,- Hypermarket Romania. AFI Europe este activ în România din anul 2005 şi este dezvoltatorul şi administratorul "AFI Palace Cotroceni", cel mai mare centru comercial din România şi unul dintre primele cinci în Europa Centrală şi de Sud-Est.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
retail,
afi b.noi,
hipermarket,
inchiriere
/actualitate/afaceri/afi-palace-b-noi-va-avea-un-hipermarket-real-9196509
9196509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.