3D si cinema digital in Plaza Romania

Postat la 14 mai 2008 22 afişări

Anchor Group, operatorului centrului comercial Plaza Romania din Bucuresti, a anuntat astazi ca incepand de la finalul lunii mai va gazdui primele sali de cinema cu proiectie digitala din tara dar si prima sala cinema 3D

Proiectul Movieplex Cinema – operatorul salilor de cinema din cadrul Plaza Romania, prevede in prima faza deschiderea a patru sali de cinema ce folosesc sistemul digital prin modificarea si imbunatatirea aparaturii de proiectie a filmelor, precum si a doua sali de cinema cu tehnologie 3D.

Echipamentele ce vor face acest lucru posibil vor fi furnizate de Cinemeccanica, Barco, Dolby Digital si XPAN-D. Lansarea oficiala a primelor sali cu proiectie digitala va avea loc pe data de 22 Mai, debutand cu premiera filmului "Indiana Jones si regatul craniului de cristal".

Movieplex opereaza 11 sali de cinema in cadrul mall-ului , pe doua niveluri, cu o capacitate totala de 2537 de locuri, dintre care 26 pentru persoane cu dizabilitati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cinema,
Plaza Romania,
Movieplex,
digital,
3D,
sali
/actualitate/afaceri/3d-si-cinema-digital-in-plaza-romania-2634094
2634094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.