10.000 euro, cel mai scump parfum din Romania

Postat la 25 septembrie 2009 360 afişări

Peste 3 saptamani va fi disponibil in parfumeriile Elysee cel mai scump parfum din Romania, Quartz, care va costa 10.000 euro, devenind cea mai scumpa esenta comercializata in Romania, potrivit proprietarilor parfumeriilor.

Parfumul Quartz apartine colectiei XJ 17/17 si este creat de casa italiana Xerjoff. Sticluta in care este stocata esenta este creata din cuartz si inscriptionata cu aur de 18 karate.

"Parfumurile de nisa sunt editii limitate deaorece necesita materie prima atat de rara si de greu de prelucrat, incat face ca productia sa fie limitata", spune Sergio Momo, nasul care a creat parfumul.

Tot procedeul de fabricare al parfumului, dar si al ambalajului, este realizat manual, cu materii prime rare, cum ar fi lemnul negru din Africa de Sud. Crearea colectiilor de parfumuri a durat mai bine de 2 ani.

Quartz detroneaza MDCI, cel mai scump parfum adus in Romania pana in prezent, al carui pret se ridica la 4.000 euro, aflat tot in portofoliul Elysee Concept.

Cititi aici mai multe despre cele mai scumpe parfumuri vandute in Romania

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lifestyle,
Elysee,
Quartz,
parfum

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/10-000-euro-cel-mai-scump-parfum-din-romania-4933191
4933191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.