Koyos.ro se mută pe SensoDays.ro

Postat la 26 mai 2014 113 afişări

Koyos.ro, siteul de e-commerce cu preţuri de excepţie la o gamă extinsa de produse de larg consum, se uneşte cu domeniul SensoDays.ro, preluând numele acestuia.

Koyos.ro se mută pe SensoDays.ro

Koyos.ro se mută în casă nouă pe SensoDays.ro, un site al aceleiaşi companii de e-commerce, şi este de găsit în continuare, cu toate ofertele şi baza sa de clienţi fideli, la această nouă adresă. Unul dintre beneficiile acestei mutări strategice pentru clienţii Koyos.ro este faptul că sunt primiţi în noua locuinţă virtuală de o echipă extinsă, completată acum şi cu noii colegii de la SensoDays.ro. Pe SensoDays.ro clienţii fideli Koyos.ro vor găsi în continuare cele mai bune promoţii dar şi o Ofertă a Zilei, bine gândită şi foarte atractivă. In asteptarea noului locatar, SensoDays.ro a fost imbunatatit, pastrand aspectul prietenos, accesibil de pe mobil, cu check-out rapid si usor de navigat.

Contul pe care clientii il aveau pe Koyos.ro a fost transferat pe Sensodays.ro, si disconfortul legat de schimbare va fi inlaturat de faptul ca se vor putea loga cu acelasi user si aceeasi parola. In cazul in care un client a avut cont pe ambele site-uri, va ramane valid contul SensoDays. Fiecare utilizator va regasi in contul sau istoricul de comenzi. Pentru ca vorbim despre aceeasi companie, este bine de stiut ca toate garantiile raman valabile iar voucherele valide pe Koyos.ro se transfera si ele pe Sensodays.ro (detalii aici).

Vestile bune si beneficiile pentru clientii Koyos.ro  vor continua sa fie anuntate constant. In prezent, exista un serviciu nou, si anume o perioada de retur extinsa la 90 zile la unele categorii. In plus, ei vor primi o reducere de 5% pentru orice comanda pe SensoDays.ro, si isi pot folosi voucherul inaugural pana pe 30 iunie 2014. Printre avantajele de care se vor bucura clientii SensoDays.ro se numara si faptul ca vor avea la dispozitie mai multe produse si mai multe categorii si vor beneficia in continuare de preturile cele mai bune din piata.

„Practic, clientii nostri vor avea numai beneficii. Acum ei vor gasi in acelasi loc aproape orice, de la cele mai hot gadgeturi tehnologice, oferte pentru casa si gradina, pana la cosmetice pentru toate genurile. SensoDays este site-ul pe care iti vei dori sa il vizitezi zilnic, pentru orice iti doresti.” ne spune Milena Nedelcu, Director Marketing SensoDays.ro.

SensoDays.ro apartine grupului International Transactions & Services SA, ce detine o experienta de peste 20 de ani in comercializarea unui numar mare de marci de prestigiu din diverse domenii, achizitionate de la furnizori testati si auditati continuu, pentru a fi in permanenta la nivelul cerintelor clientilor nostri. IT&S S.A. este certificat ISO 9001: 2008 de către SRAC şi IQNet pentru implementarea şi menţinerea sistemului de management al calităţii. SensoDays este marca inregistrata IT&S SA.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/koyos-ro-se-muta-pe-sensodays-ro-12652237
12652237
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.