Cazare de lux pentru excentrici: la container

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 25 mai 2014 209 afişări

În încercarea de a-i atrage pe turiştii bogaţi care călătoresc în oraşe foarte aglomerate şi în expansiune, precum Londra ori New York, proprietarii de hoteluri încearcă să iasă în evidenţă cu oferte cât mai insolite.

Cazare de lux pentru excentrici: la container

Un un birou de arhitectură din Hong Kong, Ova Studio, a propus un hotel de lux realizat din containere de metal folosite la transportul mărfurilor. Proiectul Hive-Inn, scrie The Telegraph, presupune construirea unui hotel modular pe un schelet metalic şi posibilitatea de a înlocui containerele componente în funcţie de necesităţi.

Elementul de noutate adus de Hive-Inn este posibilitatea de branduire a containerelor de către firmele interesate, ori chiar amenajarea unor contaiere magazin de către firme din industria luxului, astfel încât oaspeţii să poată cumpăra ediţii limitate de ceasuri sau să comande articole din cele mai noi colecţii ale caselor de modă.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cazare-de-lux-pentru-excentrici-la-container-12649117
12649117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.